NS Spooraansluitingen (NSS, dochter van NS Groep) beëindigt haar spoorverbindingsovereenkomsten en verkoopt het eigendom van sporen en wissels. Dit heeft wellicht ook betrekking op uw bedrijfsspoor.

Een veilig berijdbare spoorverbinding is van primair belang. Maar:

  • Hoe aantrekkelijk is het verkoopaanbod van NSS?
  • Klopt de taxatie?
  • Is uw spoor veilig berijdbaar, nu en in de toekomst?
  • Welke condities kunt u stellen?

Veranderende wet- en regelgeving en eigendomssituaties vragen om een snelle reactie. Wij bieden hulp. MoDuRail kan de onderhoudsstaat van uw spooraansluiting pragmatisch beoordelen (schouwovereenkomst veilige berijdbaarheid) en de (rest)waarde bepalen. Uw bedrijfsambities zijn daarbij leading. Wilt u een ‘nieuwe Betuwelijn’ op uw terrein of een goed functionerend ‘back-to-basic’ spoor? MoDuRail brengt helder in kaart of het aanbod van NSS gunstig voor u uitpakt. Zo kunt u, op tijd, een goed onderbouwd besluit nemen.

MoDuRail
De kennis, ervaring en kunde van bouwer Dura Vermeer en advies- en ingenieursbureau Movares zijn gebundeld in MoDuRail. Onze mensen kunnen naast het bepalen van (rest)waarde van uw spooraansluitingen indien gewenst ook een prognose geven van de toekomstige beheer- en onderhoudskosten. En als u wilt, ontzorgen wij tot en met de (uiteraard duurzame) realisatie.

Graag schuiven wij even bij u aan tafel om onze aanpak toe te lichten. Maak vrijblijvend een afspraak met ons.